Tid hos barnmorskan

Inlägget publicerat 2011-05-30 / klockan 12:15:14   Tillbaka upp
Ska strax iväg till barnmorskan :) alltid lika spännande att gå dit och få se utvecklingen. Sen blir det en tripp till ica maxi tror jag. Det gäller att passa på när J är ledig. Är på jakt efter en picknickkorg och har fått för mig att det ska finnas några fina där :) hoppas hoppas. Skulle ha gått på utvecklingssamtal idag med Jasmine egentligen, men hon är sjuk idag :( ont i halsen och förkyld så vi fick ställa in det. Hon får vara hemma och vila så hon känner sig bättre, lilla gumman..aldrig kul att vara sjuk.

Vecka 29

Inlägget publicerat 2011-05-29 / klockan 18:00:56   Tillbaka upp
Bebisfakta:

Den här veckan är din bebis 26 cm från huvud till stjärt och 39 cm totalt. Den väger nu hela 1300 gram. Bebisen fortsätter att öppna och stänga ögonen inne i livmodern och kan urskilja siluetter av föremål, och även människor, om ljuset är det rätta.

 

Bebisen rör sig mycket och du kan antagligen känna många rörelser under dagen. Varje bebis har sin egen dygnsrytm och med tiden lär du dig känna igen dem. Vissa perioder med rörelse bör vara återkommande, och om du tycker dig märka en minsking av fosterrörelserna kan du kontakta MVC eller din läkare. Sannolikt mår bebisen alldeles utmärkt men det skadar inte att kolla upp.

 

Forskning har visat att bebisen inte bara kan höra dig, utan också känna igen din röst, vilket bevisar att den redan kan lära sig, minnas och känna igen.

 

Barn som föds för tidigt kan vara mycket små, även om de bara kommer några få veckor för tidigt. Det beror på att mycket att tillväxten sker från nu fram till vecka 36, varefter den sjunker något igen. Pojkar väger vanligen något mer än flickor vid födseln. Födelsevikten ligger ofta mellan 3,2-3,5 kg, även om avvikelser inte är ovanliga.

 

Mammafakta:

 

Livmodern är nu 9-10 cm ovanför din navel och din totala viktökning ligger sannolikt omkring 8,5-11 kg. Du kanske märker lite läckage av mjölk från brösten. Den mjölk som läcker nu är inte som den vanliga mjölken, utan innehåller mycket kalorier för bebisen under dess första dagar efter förlossningen, varefter den vanliga mjöken börjar produceras.


  1.  


Morsdag

Inlägget publicerat 2011-05-29 / klockan 17:56:11   Tillbaka upp
Vilken underbar dag det har varit idag. Fått fin present av mina fina barn :) Fikat massa gott och bara tagit det lugnt. En riktigt skön söndag med andra ord. Nu är det dags att sätta fart med middagen. Får bli färskpotatis med fiskgratäng :) så smarrigt..Är så dålig på att tillaga fisk här hemma så det blir inte så ofta vi äter det tyvärr...

Marknad

Inlägget publicerat 2011-05-28 / klockan 22:50:51   Tillbaka upp
Är helt färdig efter en hel dag på marknad. Puh...värker i ryggen och benen..haha, men det var det värt :) efter marknaden blev det en tripp till ikea och biltema. Skulle verkligen kunna gå runt på ikea i flera timmar. Nu hade vi ju barnen med oss, så då fick det bli en snabbvisit :)

Va faktiskt inte så farligt mycket folk och vi slapp trängas med barnvagnen :)

 

Tjejerna åkte karuseller tills dom blev gröna i ansiktet :) Fattar inte hur dom kan, jag skulle aldrig klara av att åka dom. Fy vad jag skulle må illa ;)

 

 

Lillskruttan var på gott humör :)

 

Två nöjda tjejer i bilen på väg hem :)

Mammas lilla hjärta

Inlägget publicerat 2011-05-28 / klockan 08:52:14   Tillbaka upp
Åh mitt mammahjärta värmer :) lillskruttan gick nio steg igår helt själv :) såå duktig. Det kom från ingenstans, så söt och hon blev så ivrig och glad när hon märkte att hon kunde själv. Tänk vad stor hon har blivit redan. Min lilla lillskrutt, tiden går alldeles för fort.


Jasmine har kämpat hela morgonen med att försöka få Leila att gå lika många steg som igår, men

 

Leila sätter sig bara ner på rumpan :) haha

Soffläge

Inlägget publicerat 2011-05-28 / klockan 00:05:01   Tillbaka upp
Ligger i soffan och funderar på om jag orkar kolla på en film eller inte. Ska ju upp tidigt imorgon bitti för att åka till marknaden. Men jag är inte ett dugg trött och då är det ingen idé att lägga sig för då lär jag bara ligga och vrida och vända mig. Får bläddra i en tidning eller nåt så jag blir trött :)
Kvällen har annars varit lugn här hemma, Jasmine var iväg på klassfest och lillskruttan somnade tidigt.

Fina Jasmine :)

Fredagsmorgon

Inlägget publicerat 2011-05-27 / klockan 11:20:06   Tillbaka upp
Så var det fredag igen, härligt härligt :) Har spenderat hela morgonen i köket och bakat. Det blev både mockarutor och morotskaka. Mums :) det är ju mors dag på söndag så lika bra och bunkra upp med gott fikabröd, så att det finns hemma tills dess. Imorgon ska vi iväg på marknad. Älskar verkligen att bara strosa runt och titta på allt som finns. Det tråkiga är ju att de flesta stånden har samma grejer och alla har olika priser dessutom, så man får dra en repa först och spana av läget. Jasmine lär ju hänga på tivoli området ;) hon är helt galen i karuseller. Det är dock inte jag, kan knappt sitta på en gunga utan att bli åksjuk...haha..tur att man är gravid så man inte kan åka ;) hon får ta med sig en kompis och åka med istället.

Morotskakan jag bakade, ser lite för hög ut på bilden, måste vara bilden som gör den så för den blev perfekt :)

 

råkade visst tappa lite cocos i hörnet, men vad gör det ;)

Plantering

Inlägget publicerat 2011-05-26 / klockan 20:44:56   Tillbaka upp
Oj oj oj vad jag har pysslat här hemma dom senaste dagarna :) möblerat om sovrum och kök, rensat garderober och planterat blommor. Får se vad jag ska hitta på imorgon ;) har sån energi men vet inte riktigt vart jag ska lägga den. Blir ju lätt lite långtråkigt att gå hemma hela dagarna, även om man har fullt upp med lillskruttan och Jasmine. Är i alla fall supernöjd med mina nyinköpta krukor till balkongen.

Mini rosor som jag och Jasmine planterade idag

 

Planterat jordgubbar har vi också hunnit med idag

 

Passade på att köpa ett gäng buketter med rosor också, rummen blir mycket mer levande då :)

Shopping till barnen

Inlägget publicerat 2011-05-26 / klockan 20:38:57   Tillbaka upp
Idag har vi shoppat lite sommarkläder till barnen. Dom växer ju så att det knakar så det var dags för en uppdatering :) finns så mycket fint så man blir ju galen. Skulle kunna handla hela affären om det gick :) Tur att karln är med och hindrar mig ;)

Ett superfint långt linne till Jasmine som hon ska ha på sig imorgon på klassfesten :)

Inte den bästa bilden, men den är supersöt på :) Jasmines avslutningsklänning

 

Lillskruttan fick också en somrig outfit ;) tyvärr hittade jag inga fina sommarklänningar till henne, får kolla det en annan dag :)

 

Kunde inte hålla mig ;) så söt och jag har ju faktiskt inte köpt någonting än till lillebror så något var jag ju tvungen att köpa ;)

semestern bokad

Inlägget publicerat 2011-05-24 / klockan 15:42:35   Tillbaka upp
Så har vi äntligen bokat vart vi ska i sommar. Har velat dragit på det så länge som det gått eftersom jag inte vetat hurvuida jag skulle orka med någon semester eller inte. Men det är klart vi måste åka någonstans. Det fick bli Skara sommarland i ett par dagar, till Jasmines förtjusning :) Hoppas bara att jag klarar att gå runt där 2 hela dagar med tjocka magen.


Håll i hatten

Inlägget publicerat 2011-05-23 / klockan 17:17:52   Tillbaka upp
oj oj vad det blåser ute..Känns som ett helt träningspass när man varit ute och gått en promenad med vagnen. Men härligt att solen skiner i alla fall :) Ska ge mig på att rensa garderoben strax. Kommer knappt in där för det är fullt med grejer både högt och lågt. Och jag behöver lite utrymme nu när man är lite stor och klumpig ;) Det värsta är att man är supertaggad i början sen så ångrar man ganska snabbt att man tagit på sig ett sånt stort projekt. Men det kommer kännas så skönt när det väl är klart. Så på med favvo musiken, sen är det bara att köra :) Får se hur många timmar det tar..

Sköna söndag

Inlägget publicerat 2011-05-22 / klockan 21:58:17   Tillbaka upp
Vilken fin dag vi har haft idag :) strålande sol men friska vindar, men vad gör väl det så länge man får lite solljus på sig?!! Härligt. Jasmine och J stack iväg och fiskade så jag och lillskruttan fick lite egentid här hemma. Hann med och baka lite idag också. Barnen sover som stockar så nu blir det lite soffmys med någon bra film. Hoppas ni får en fin avslutning på helgen.

 

Blev ingen fisk denna gång men skam den som ger sig ;) dom får nog napp nästa gång får vi hoppas :)

Picknick prylar

Inlägget publicerat 2011-05-22 / klockan 12:55:03   Tillbaka upp
Klickade hem lite nya picknick muggar och skålar från H&M idag. Hur fina som helst och för en billig slant. En ny kylväska som matchar blev det också :)


perfekt kaffemugg på utflykten




Supersnygg bricka


Liten och smidig kylväska

Vecka 28

Inlägget publicerat 2011-05-22 / klockan 12:19:55   Tillbaka upp
Bebisfakta:

Bebisen är nu ungefär 25 cm från huvud till stjärt, 40 cm från topp till tå och väger omkring 1300-1400 gram.

Hjärnan fortsätter att utvecklas och bildar nu alla veck och vindlingar som karaktäriserar en fullt utvecklad hjärna. Håret på bebisens huvud blir längre.

Man kan nu få en antydan till om bebisen vill komma ut med fötterna eller huvudet först. Bli inte orolig om det visar sig att den ligger med fötterna nedåt; det finns fortfarande tid för den att vända sig, och din läkare kan också försiktigt försöka vända på bebisen.

 

Mammafakta:

Översta delen av din livmoder är nu c:a 7,5 cm ovanför naveln och din viktökning ligger förmodligen mellan 7 och 11 kg.

Du kommer förmodligen att besöka MVC varannan vecka från och med nu, även om det varierar från landsting till landsting. Vecka 28 utförs en del viktiga tester, som t.ex. om du har graviditetsdiabetes, järn och rhesusfaktor för att se om du är Rh negativ eller positiv, och om du kommer att behöva gammaglobulin efter förlossningen för att förhindra att din kropp bildar antikroppar mot din bebis blod.

 

Tröttmössa

Inlägget publicerat 2011-05-22 / klockan 12:14:25   Tillbaka upp
Åh idag är jag helt slut. Lillskruttan vaknade sex imorse och vägrade somna om så det var bara att kliva upp. Och själv kunde jag inte somna i natt, så det blev bara 4 timmars sömn. Blir nog att vila en stund på eftermiddagen så jag orkar med kvällen. Igår var vi ju och hälsade på morfar en sväng. Där bjöds det på egen bakad sockerkaka och kaffe. Inte illa :) Lite bilder från gårdagen

Lillskruttan älskar sin nya gåvagn :) hon trippar runt överallt med den

 

 

Jasmine och morfar skrapar lotter. Dessvärre var det bara nitlotter ;)

 

Min fina tjej :)

 

Hungrig??

Lördagsutflykt

Inlägget publicerat 2011-05-21 / klockan 10:17:22   Tillbaka upp
Strax ska vi bege oss ut i bilen på en liten utflykt. Vi ska hälsa på barnens morfar en sväng. Var alldeles för länge sen vi var där. Tänkte passa på och hälsa på farfars grav också eftersom det ligger i samma stad. Har inte varit där på evigheter heller :( Påvägen hem tänkte vi passa på och köpa med oss en fisher price gåstol till lillskruttan...haha så slipper hon gå runt med alla våra lådor, stackaren. Hoppas ni får en fin lördag!

Nu ger vi oss ut i solen

Inlägget publicerat 2011-05-20 / klockan 09:05:14   Tillbaka upp
Sådär ja :) Nu känner jag mig lite bättre, härligt. Behövde lite vila för att komma på fötterna igen :) Nu ska vi ge oss ut på en promenad och njuta av det härliga vädret som vi bjuds på idag. Ska passa på att handla lite fredagsmys till kvällen också, så man har det klart. Underbart med helg!

Sjukhusbesök

Inlägget publicerat 2011-05-19 / klockan 00:33:03   Tillbaka upp
Har kommt hem från sjukhuset för någon timme sen. Har haft ont i magen hela dagen och varit sängliggandes, så det var lika bra att åka in och kolla så att allt var bra. Fick lyckan att göra ultraljud och se lilla prinsen igen :) Han mådde prima i alla fall, skönt! Än vet dom inte vad det är för fel, men jag har gjort massa tester, b la kollat lever, galla och infektion. Skönt att dom tar en på allvar och kollar upp vad det kan vara. Får provsvaren på fredag, så får vi se vad det är som spökar. Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova, är inte ett dugg trött egentligen då jag sovit typ hela dagen. Men är ändå helt slut i kroppen så det är lika bra att få så mycket sömn som det  bara går :)

 

På den här skärmen fick vi se lilla bebisen :)

 

Kurvan såg bra ut :)

 

Lillskruttan fick roas av pappa medans jag fick ligga still i sängen

 

 



Blixtrar och dunder...

Inlägget publicerat 2011-05-17 / klockan 21:05:39   Tillbaka upp
Regnet öser ner ute och åskan dånar för fullt...mysigt. Bara att mysa ner i soffan under täcket. Nej just det jag håller ju på och tvättar så det går ju inte :( Attans.. Ja ja hoppas detta myspys väder håller i sig ett tag till. Är snart klar med tvätten. Idag har vi hållt oss inne hela dagen, hade gärna gått ut en runda, men jag vet inte vart tiden tog vägen. Vi hade i och för sig våran försäkringsrådgivare här idag så vi gick igenom alla våra försäkringar...Nu är vi riktigt försäkrade i alla fall. Skönt är väl det, men jag ska säga att det kostar en hel del. Men det är det verkligen värt..


Mina fina små tjejer :)

 


Måndagsmyser med en film

Inlägget publicerat 2011-05-16 / klockan 22:44:33   Tillbaka upp

Var länge sen vi såg en film nu så ikväll får det bli denna. Den verkar hysteriskt rolig, så jag hoppas på många skratt. Har ju i och för sig svårt att tänka mig att en film med Adam sandler i huvudrollen inte skulle vara rolig. Han är ju så bra.

Regn hos mig..

Inlägget publicerat 2011-05-15 / klockan 16:56:51   Tillbaka upp
Har passat på att baka lite nu när det är så trist väder ute. Lika bra att passa på medans man får hålla sig inne. Det blev matbröd, havrebollar och chokladbollar. Jasmine var superduktig och hjälpte mig.  Det lär ju slinka ner en och en annan havreboll till kaffet om jag känner mig rätt. Har ingen karaktär när det gäller godsaker ;) Ikväll är det ytterliggare en final, hockey! Hoppas verkligen vi vinner över Finland :) Håller alla tummar och tår för att vi tar hem det.. Nu ska jag sätta på lite kaffe och mumsa lite havrebollar!

Det underbart goda matbrödet :)

 

Mina favoriter

 

Esc 2011

Inlägget publicerat 2011-05-14 / klockan 21:20:58   Tillbaka upp

Nu är det dags för Eurovision song contest :) Vem tror ni tar hem det ikväll? Hoppas på sverige såklart, men jag tror inte att vi vinner tyvärr. Hoppas ni får en mysig lördagskväll, själv ska vi lyxa till det med pizza och godis framför tvn.

Lillskruttan 10 Månader

Inlägget publicerat 2011-05-14 / klockan 18:21:13   Tillbaka upp
Igår blev min lillskrutta 10 månader :) det fidade vi med lite bullar, gäller ju att hitta alla anledningar som går för att få fira med något smaskigt ;) Tänk vad fort tiden går och min stora tjej blir redan 10 år i år, helt galet. Man känner ju sig lite gammal när man tänker på hur gamla ens barn är..haha
Här kommer lite bilder från gårdagen :)

Mammas stora tjej :)



Tjockismagen i v 27




Min fina fina prinsessa ville agera modell :)

 

 




Vecka 27

Inlägget publicerat 2011-05-14 / klockan 17:43:30   Tillbaka upp


http://www.vardguiden.se/images/_big/mamma_v27.gif







Bebis
:

Nu är det lättare att mäta barnets fulla längd inklusive benen. Barnet är cirka 30 centimeter i sin fulla längd. Barnets ögon öppnas efter att ha varit stängda en tid. Det övar att öppna och stänga ögonen. Hörseln utvecklas allt mer och barnet kan hoppa till vid kraftiga ljud eller snabba rörelser från dig. Nu är överlevnadschansen stor om barnet skulle komma ut för tidigt.

Vikt 1 kg.

 

Mamman:

Nu kanske du känner en liten fot som trycker mot magen. Ibland tar barnet spjärn och prövar sina krafter. Du kan känna hur barnet "svarar" när du försiktigt trycker tillbaka. Du kan också börja känna dig tung och få bristningar, så kallade strior på mage och lår. Hittills har det ändå varit ganska bekvämt med en rund liten mage och en bebis som inte buffar till allt för hårt mot revben och insidan av magen.

Bvc besök

Inlägget publicerat 2011-05-13 / klockan 08:13:22   Tillbaka upp
Igår var vi iväg till bvc för 10 månaderskontroll. Allt såg bra ut och lillskruttan utvecklas som hon ska. Hon väger redan 9,5 kilo och är 72cm lång, shit vad det går undan. Min stora tjej :) Snart fyller hon ett år, helt galet. Jag undrar vad det här året tog vägen. Känns som man inte hunnit med någonting och då har man ändå bara varit hemma och haft all tid i världen.

Just nu

Inlägget publicerat 2011-05-11 / klockan 17:58:25   Tillbaka upp

Är vi ute och promenerar i det härliga vädret. Så underbart skönt ute. Snart dags att bege sig hemåt och slänga ihop nån middag.

Tisdag

Inlägget publicerat 2011-05-10 / klockan 21:26:11   Tillbaka upp

Här har vi lyxat till det med hemmalagad pizza. Fick bara med en bild i detta inlägg tyvärr. Har gjort 4 olika efter tycke och smak. Dagen har bjudit på promenad, sol, lek och städning. Och det viktigaste av allt glädjande besked :) min underbara vän carro och hennes sambo har äntligen fått sin efterlängtade son idag. Världens sötaste bebis :) vilken lycka! Ligger just nu helt utslagen i soffan. Blir nog sängen tidigt ikväll känner jag.

mobilblogg

Inlägget publicerat 2011-05-09 / klockan 23:42:14   Tillbaka upp
Sorry dålig uppdatering, men har ingen data förrän fredag. Våran data har gett upp. Men som tur va får vi en ny :) Idag har vi varit hos fina Veronica och fikat och fått lunch. Sen har vi bara varit ute och latat oss. Så sjukt varmt ute idag. ÄLskart:)

Hemma igen

Inlägget publicerat 2011-05-07 / klockan 23:15:46   Tillbaka upp
Så var vi hemma igen, barnen sover och nu blir det lite soffmys framför tvn en stund. Lär slockna direkt efter all denna frisk luft jag fått idag. Vi har verkligen varit ute hela dagen idag, så skönt. Det gäller och passa på så länge det är såhär fint väder ute. Håret vart för övrigt toppen bra :) min frisör är helt enkelt bäst, vad skulle jag göra utan henne. Är alltid lika nöjd när jag kommer därifrån.

Grillmästaren ;)

 

 

 

Jasmine är tokig i grillat kött :)

 

 

Lillskruttan & mormor

 

 

Ute på landet

Inlägget publicerat 2011-05-07 / klockan 16:52:52   Tillbaka upp
Vi är ute hos mamma och hälsar på, har varit där ute hela dagen. Barnen har roat sig med att spela kubb. Ska snart grilla i det härliga sommarvädret. Behövde bara åka in till stan och hämta vagnen och handla lite till grillningen. Sen beger vi oss tillbaka ut.

 

 

Dags för frisören

Inlägget publicerat 2011-05-07 / klockan 07:53:58   Tillbaka upp
Så äntligen har det blivit lördag och dags för ett besök hos bästa frisören. Inte en dag försent, ser hemsk ut i håret. Kan knappt minnas när jag var där sist, så länge sen var det. Finns inge bättre än att sitta där i ett par timmar och bli ompysslad. Så underbart. Hoppas att det fina vädret håller i sig tills jag är tillbaka här hemma. Då får det bli en långpromenad.

Äntligen fredagsmys

Inlägget publicerat 2011-05-06 / klockan 17:25:33   Tillbaka upp
Har inte gjort någon nytta alls här hemma idag, har haft så ont i magen och jag blev lite orolig faktiskt, men det börjar kännas lite bättre efter att jag vilat, så då behöver jag nog inte oroa mig :) Kunde knappt gå förrut och ännu mindre sitta ner så lillskruttan tycker nog inte att jag varit världens bästa lekkompis idag. Stackars liten, men nu får jag ta igen det och busa massvis medans jag kan. För sen är det dags för fredagsmys med hela familjen :) Äta lite gott och kanske spela något spel. Hoppas ni får en underbar fredagskväll!

Stressig morgon

Inlägget publicerat 2011-05-06 / klockan 11:15:57   Tillbaka upp
Sov visst lite för länge imorse. Vaknade med ett ryck 08:01, flög upp ur sängen och väckte stackars Jasmine. Slängde ihop en smörgås till henne medans hon kastade på sig kläderna. 6 minuter över åtta var hon påväg till bussen :) stackaren, hatar att stressa sådär på morgonen, men eftersom att det bara går en buss till hennes skola så måste hon verkligen hinna med den. Lillskruttan röjer runt i vardagsrummet och jag kopplar av med en stor kopp kaffe framför tvn en stund. Snart dags för lunch och sova middag :)

Startar dagen med

Inlägget publicerat 2011-05-05 / klockan 09:10:32   Tillbaka upp
Har precis avklarat frukosten för lillskruttan och mig. Var tvungen att testa nåt nytt imorse. Vi köpte den här tresor häromdagen. Åh den var super duper god. Fylld med choklad inuti, knappast den nyttigaste frukosten jag ätit..haha..men man får passa på nu när man är gravid. Lillskruttan fick sin favoritgröt så hon är nu också nöjd och belåten. Dags att ta tag i dagen. Får se vad den bjuder på.

Den nyttigaste frukosten ever ;)

 

Lillskruttan har halva tallriken med gröt runt munnen ;) sötnosen min..

Barnmorskan

Inlägget publicerat 2011-05-04 / klockan 11:28:50   Tillbaka upp
Vi var ju hos barnmorskan igår och lyssnade på hjärtljuden och mätte magen :) allt såg bra ut. Lillskruttan fick följa med och lyssna på lillebror :) inte för att jag tror att hon förstog något..haha. Åh vad jag längtar efter den lille men han får stanna ett tag till i magen. Är ju inte beräknad förens den 20 augusti, så det är ju ett tag kvar.

Sitter just nu och tittar runt på lite olika hotell i närheten. Känner att jag måste komma iväg och bara rå om mig själv. Har inte haft en ensam stund på 10 månader och det känns. Vore roligt och få med sig J också men det är ju inte det enklaste när man har svårt att få tag på barnvakter :( vi får e hur vi löser det. Vill passa på innan lillen kommer för då kan vi inte komma iväg ensamma. Har kollat lite på spa hotell, men det är ju inte så många behandlingar man får göra som gravid, så jag tror nog jag hoppar över det. Skulle ju inte banga för att bo i denna svit i stockholm. Den går loss på ca 12 500kr per natt.

Nobis Hotel stockholm (nobis suite)

Vilket aprilväder

Inlägget publicerat 2011-05-03 / klockan 19:38:34   Tillbaka upp
Trodde jag fortfarande sov i morse när jag tittade ut, va snöar det??!! Tyvärr så drömde jag inte, men som tur var så har det ju inte stannat någon snö på backen...Sen fick vi njuta av hagel och åska, säg vad vädergudarna inte har bjudit på idag ;) jaja man kan inte ha det bra jämt. Har nog blivit lite för bortskämd med det fina vädret som vi haft den senaste tiden. Här ska jag sätta fart med middagen, J kommer alldeles strax och då vill jag ha den klar s¨å det inte blir alltför sent.

Man ser tyvärr inte snöflingorna på bilden, men dom var riktigt stora

v

Sommar nyheter

Inlägget publicerat 2011-05-02 / klockan 23:45:26   Tillbaka upp
H&M har fått in sååå fina nyheter, hoppas hoppas att jag kanske kan ha något av det när bebis har kommit :) Gud vad jag längtar efter att kunna använda riktiga kläder igen. Känns som det var flera år sedan. Typ 2 ;)

Ursnygga shorts

 

Fin klänning som man kan dölja magen lite i ;)

 

byxdress för sköna dagar

 

 

 

Ny vecka, nya tag

Inlägget publicerat 2011-05-02 / klockan 23:21:47   Tillbaka upp
Så var det måndag igen :) och det var dags för Jasmine att gå till skolan igen efter en hel veckas lov. Var lite tungt att vakna till klockan både för henne och mig, men man kommer nog in i det ganska fort igen. Det är ju bara ungefär 5 veckor kvar sen har dom ju sommarlov. Imorgon gör vi ett nytt försök att gå till barnmorskan, har fått en ny tid efter hennes miss sist. Hoppas verkligen att hon är där imorgon :) haha
Kvällen bjöd på en riktigt underbar middag och mys. Barnen somnade tidigt så vi har hunnit titta lite på tv och bara softat. Snart dags att lägga sig, ska bara njuta lite av tystnaden först.

Våran underbart goda middag...J´s tallrik håller på att svämma över ;)

 

Sallad och Tzatziki är ett måste på middagsbordet, inte varje dag men gärna ofta :)

 

Hmm vad ska vi hitta på för bus nu....

 

Jo vi tar mammas låda med på en promenad ;)

 

Tänk att det är så kul att gå och stå mot allt..min lillskrutta har blivit så stor. Hon står helt själv, men dock ganska vingligt men lite mera övning så ;)

Valborgsmässoafton

Inlägget publicerat 2011-05-01 / klockan 09:05:12   Tillbaka upp
Vi bojkottade majbrasan i år. Jasmine var ändå inte hemma och J jobbade till halv åtta så när han väl kom hem var det ändå försent. Men det gjorde inget för min del, lill skruttan är ändå så liten så hon hade ändå inte förstått så mycket. Hon och jag hade en mysig dag hemma istället. Njöt av den lilla sol som dykte upp då och då. Hoppas att det blir lite finare väder idag :) vill ut och ha lite pick nick och leka lite i lekparken med lillskruttan och Jasmine och ta en långpromenad. Sen tänkte jag hinna med och baka lite bröd också och kanske en kladdkaka :) är så sugen på något sött och sliskigt idag.