Grillkväll med fina vänner

Inlägget publicerat 2012-08-02 / klockan 23:02:17   Tillbaka upp
Solen tittade äntligen fram igen idag efter någon dags frånvaro :) då passade vi såklart på att gå och bada lite på utomhusbadet. Måste ju passa på medans det fortfarande är sommar ute, snart är det dags för höst igen :/ tusan vad fort det går. Den här sommaren bara sprang iväg.
Efter några timmars sol och bad for vi iväg hem till fina C och familj. Grillade oh myste ett par timmar. Så kul för barnen att få springa ute och leka tillsammans ♥ så härligt att få se dom så glada och lyckliga. Det gör min dag!
 
 
Vår fina skörd :)
 
Igår var vi ut på svampjakt med alla barnen :) hehe inte det lättaste med dubbelvagn och stigar, träd och kvistar. Men man får göra det bästa av situationen om man vill ha kantareller ;) ingenting är omöjligt... Vi hittade faktiskt en hel del fina kantareller. Tänker svänga ihop en kantarellsås nån dag snart, perfekt till grillat kött och en god sallad!
Nu är jag helt färdig efter att ha hållt igång hela dagen så nu kryper jag ner i soffan framför en film innan det är dags att sova. Hoppas ni haft en fin dag ute i solen ♥
 
 


Namn:

Mail:

Blogg/Url:

Din kommentar: