Utomhusbad x 2

Inlägget publicerat 2012-07-01 / klockan 22:27:57   Tillbaka upp
 
 
Lördagen och söndagen spenderade vi på utomhusbadet :) solat och badat för fulla muggar. Det gäller att ta tillvara på solen när den väl tittar fram, vet ju aldrig vad det bjuds på för väder imorgon ;) Har gått själv med barnen då J jobbar och det har funkat skitbra. Går lite senare bara så man timar in när dom ska sova lunch. Då kan mamma passa på och sola liten stund, för så fort dom vaknat är det skuggan som gäller. Leila tyckte att det var lite väl kallt i poolen, inte alls som hemma i badkaret ;) så idag ville hon vara landkrabba, precis som sin mor! Får se om vi kanske går dit en sväng imrogon också. Det tar ju bara fem minuter att gå dit och det bästa av allt är att det finns gungor där till dom små och en stor gräsmatta att springa av sig på.
 
 
 
 
 
 
Till middagen idag testade jag något helt nytt. Blomkålsmos med fiskgratäng. Riktigt riktigt gott faktiskt! Moset vart toppenbra, mycket godare än vanligt mos till och med. Det kommer jag göra om flera gånger :) Det var ju inte så avancerat att göra det heller och gick hyfsat fort att göra.
 
Av någon konstig anledning glömde jag ta kort när väl moset var klart, så ni får hålla till godo med denna bild. Taget precis innan jag vispade upp moset. Tillsatte lite philadelfiaost för att binda ihop moset med. Mums!
 


Namn:

Mail:

Blogg/Url:

Din kommentar: